Ragdoll Cattery Di Dossie

Diva

Het vehaal van Diva.....

Begin juni 2022 kreeg ik een Marktplaats advertentie onder ogen waarbij een zwangere ragdoll van nog geen jaar oud te koop werd aangeboden.
Alles in mij zei dat ik haar daar weg moest halen, ik zag haar al in handen komen van een broodfokker die even snel geld wil verdienen en haar misschien nog wel verder wil uitbuiten, maar hoe ging ik dat doen..... ik wilde haar eigenlijk niet in mijn eigen groep hebben, ten eerste zou dat al na een verhuizing nog voor extra stress zorgen voor haar en mocht ze wat onder de leden hebben wat besmettelijk is zijn straks al mijn katten ziek. 

Na een nacht piekeren heb ik de volgende ochtend mijn moeder gebeld om te vragen of Diva (tijdelijk) bij mijn ouders mocht wonen zodat ze in alle rust en veiligheid haar kittens mag krijgen en groot mag brengen.
Mijn moeder is al net zo'n gevoelsmens als ik en zei eigenlijk direct ja, ze is welkom! Diezelfde middag nog zijn we naar Amsterdam gereden om haar op te halen.
Wat we zagen was een goed verzorgde ragdoll en een onwetende eigenaar die heel veel verdriet had dat ze haar 2 ragdolls weg moest doen, want ook de papa van de kittens was bij hun in huis.

Eenmaal bij mijn ouders thuis ontpopt ze zich tot één van de meest lieve ragdolls die je je maar kan wensen en voelt ze zich al heel snel thuis en op haar gemak.
Na nog één stressvol bezoekje aan de dierenarts voor een gezondheid check en een fiv/felv test mocht ze gaan genieten van de rust van haar laatste 3 a 4 weken zwangerschap.
Ze wordt helemaal gezond verklaard door de dierenarts en de fiv/felv test is gelukkig negatief.
Haar kittens zullen uiteraard dezelfde liefdevolle en verantwoordelijke opvoeding krijgen als alle andere kittens ondanks dat ze geen stamboom zullen krijgen.
Ook zij zullen volledig geënt, ontwormt, gechipt en nagekeken door de dierenarts de deur uit gaan.

Op 2 juli 2022 heeft Diva 3 prachtige kittens gekregen!

Om gezondheidsredenen van mijn ouders hebben we besloten voor Diva een blijvend ander huisje te zoeken.
Inmiddels is Diva gesteriliseerd en herplaatst bij een liefdevol gezin.
Ze hebben haar Freya genoemd. Hier mag ze in alle rust en omringt door liefde en veiligheid oud worden.